Çerez Örnek
canlı destek

ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

YAYIN ADI

YAZAR

KULLANIM İSTATİSTİĞİ

Diagnosis and improvement of saline and alkali soils

L.E. ALLISON

0

Farm buildings: Line drawings

Deane G. CARTER

Keith H. HINCHCLIFF

William Arthur FOSTER

0

Hayvan barınaklarında iklimsel çevre ve denetimi

Salim MUTAF

Reşit SÖNMEZ

0

Management of farm irrigation systems

ED.: Glenn J. HOFFMAN

ED.: Terry A. HOWELL

ED.: Kenneth H. SOLOMIN

0

Ölçme bilgisi

Mustafa Ayyıldız.

0

Ölçme bilgisi

Aziz BALCI

Musa AVCI

0

Su kalitesi

Hüseyin TUNCAY

0

Sulama mühendisliği

S.Turhan Acatay

0

Sulama suyu kalitesi ve sulamada tuzluluk problemleri

Mustafa AYYILDIZ

0

Tarımsal inşaat: Temel ilke ve kavramlar

Ali BALABAN

Erdem ŞEN

0

Teknik resim bilgisi

Necati ÖZÇELİK

0

Uygulamalı teknik çizim

Yaşar KARAGÖZ

0

Süt kimyası ve biyokimyası

Gülderen OYSUN

0

Süt işleme mühendisliği

Gülderen OYSUN

Sıddık GÖNÇ

0

Süt endüstrisinde laktik asit bakterileri: Yardımcı ders kitabı

Sevda KILIÇ

0

Süt ve süt ürünlerinde kalıntı ve kontaminantlar: Yardımcı ders kitabı (Tercüme)

ÇEV.: Özer KINIK

ÇEV.: Necati AKBULUT

ÇEV.: Cem KARAGÖZLÜ

0

Süt ve süt ürünlerinde iz elementler: Yardımcı ders kitabı (tercüme)

ÇEV.: Özer KINIK

ÇEV.: Harun UYSAL

ÇEV.: Necati AKBULUT

0

Çiğ sütte patojen mikroorganizmalar: Yardımcı ders kitabı

ÇEV.: Özer KINIK

ÇEV.: Sıddık GÖNÇ

ÇEV.: Sibel AKALIN

0

Laboratuvar tekniği

Cem KARAGÖZLÜ

Necati AKBULUT

0

Sağlık İçin Süt İçin

Candeğer YILMAZ

Harun Raşit UYSAL

Bilge ARDA

Cesur MEHENKTAŞ

Aslı AKPINAR

0

Kefir Sağlığıma Kefil

Candeğer YILMAZ

Harun Raşit UYSAL

Aslı AKPINAR

0

Gıda bilimi ve teknolojisi (2 adet)

Necati AKBULUT

Cem KARAGÖZLÜ

0

Süt ürünlerinde analiz yöntemleri

Gülderen OYSUN

0

Süt ve ürünlerinde uygulanan duyusal test teknikleri: (yardımcı ders kitabı)

Harun UYSAL

Özer KINIK

Gökhan KAVAS

0

Süt ve süt ürünlerinde acı tat oluşumu: Yardımcı ders kitabı

ÇEV.: Özer KINIK

ÇEV.: Sıddık GÖNÇ

ÇEV.: Nayil DİNKÇİ

0

Peynir olgunlaşmasında proreolizin belirlenmesi için kimyasal metodlar

ÇEV.: Harun R. UYSAL

ÇEV.: Sıddık GÖNÇ

ÇEV.: Gülderen OYSUN

ÇEV.: Cem KARAGÖZLÜ

0

Manda sütü ve özellikleri

Özer KINIK

Oktay YERLİKAYA

0

Yumurta oluşumu kalitesi ve biyoaktif komponentleri

Özge ALTAN

0

Üreme biyolojisi

Mustafa KAYMAKÇI

0

Tarımsal uygulamalar: "hayvansal üretim uygulamaları"

ED.: Mustafa KAYMAKÇI

ED.: Çetin KOÇAK

0

Dahili ve cerrahi hastalıklarda bakım C.1

ED.: Ayfer KARADAKOVAN

ED.: Fatma ETİ ASLAN

0

Dahili ve cerrahi hastalıklarda bakım C.2

ED.: Ayfer KARADAKOVAN

ED.: Fatma ETİ ASLAN

0

Hemşirelik Fak. (Kütp. Bağışlandı)

Hemşirelik Fak. (Kütp. Bağışlandı)

0

Böbrek hastalıklarında hemşirelik bakımı

ED.: Nicola THOMAS

ÇEV. ED.: Ayfer KARADAKOVAN

0


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ