ÖDEMİŞ MESLEK YÜKSEKOKULU
YAYIN ADI |
YAZAR |
KULLANIM İSTATİSTİĞİ |
Süt kimyası ve biyokimyası |
Gülderen OYSUN |
0 |
Süt işleme mühendisliği |
Gülderen OYSUN Sıddık GÖNÇ |
0 |
Süt endüstrisinde laktik asit bakterileri: Yardımcı ders kitabı |
Sevda KILIÇ |
0 |
Süt ve süt ürünlerinde kalıntı ve kontaminantlar: Yardımcı ders kitabı (Tercüme) |
ÇEV.: Özer KINIK ÇEV.: Necati AKBULUT ÇEV.: Cem KARAGÖZLÜ |
0 |
Süt ve süt ürünlerinde iz elementler: Yardımcı ders kitabı (tercüme) |
ÇEV.: Özer KINIK ÇEV.: Harun UYSAL ÇEV.: Necati AKBULUT |
0 |
Çiğ sütte patojen mikroorganizmalar: Yardımcı ders kitabı |
ÇEV.: Özer KINIK ÇEV.: Sıddık GÖNÇ ÇEV.: Sibel AKALIN |
0 |
Laboratuvar tekniği |
Cem KARAGÖZLÜ Necati AKBULUT |
0 |
Sağlık İçin Süt İçin |
Candeğer YILMAZ Harun Raşit UYSAL Bilge ARDA Cesur MEHENKTAŞ Aslı AKPINAR |
0 |
Kefir Sağlığıma Kefil |
Candeğer YILMAZ Harun Raşit UYSAL Aslı AKPINAR |
0 |
Gıda bilimi ve teknolojisi (2 adet) |
Necati AKBULUT Cem KARAGÖZLÜ |
0 |
Süt ürünlerinde analiz yöntemleri |
Gülderen OYSUN |
0 |
Süt ve süt ürünlerinde acı tat oluşumu: Yardımcı ders kitabı |
ÇEV.: Özer KINIK ÇEV.: Sıddık GÖNÇ ÇEV.: Nayil DİNKÇİ |
0 |
Manda sütü ve özellikleri |
Özer KINIK Oktay YERLİKAYA |
0 |